Πολλά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής 2017

Με εντυπωσιακό φινάλε ολοκληρώνεται το 2017 για τον Αθλητικό Σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος», αφού η εκπληκτική παρουσία της αγωνιστικής μας ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής  χάρισε  1 Χρυσό μετάλλιο,3 Αργυρά ,2 τέταρτες θέσεις και 1 πέμπτη θέση στους αθλητές μας ανάμεσα σε 18 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Το Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου το Σάββατο και  την Κυριακή 16-17 Δεκεμβρίου 2017.

Η εξαίσια εμφάνιση και η άψογη εκτέλεση ακροβατικών έδωσαν την πρόκριση όλων των αθλητών στην τελική φάση του αγώνα σε όλες τις κατηγορίες!

Συγκεκριμένα:

 Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησαν το Μεικτό Ζευγάρι Γ’ κατηγορίας  Μποζίκας Μάριος ,Αλεξίου Ποθητή.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι:  Δυάδα Γυναικών Ε’ κατηγορίας Κουμερτά Κυριακή ,Παπαρούνη Σοφία,

Η Τριάδα Γυναικών Ε’ κατηγορίας Καραγιάννη Αναστασία, Τριανταφύλλου Κωνσταντίνα ,Δεληγιάννη Ιωάννα και η Δυάδα γυναικών Γ’ κατηγορίας Γαλανομάτη Κατερίνα ,Δημακοπούλου Αναστασία.

Τέταρτες θέσεις κατέκτησαν οι: Τριάδα Γυναικών Γ’ Κατηγορίας Μούντριχα Μαριάννα ,Παγκάλου Νότα, Αγιαννίδη Κατερίνα και η Τριάδα Γυναικών  Δ’ Κατηγορίας  Καραγιάννη Μυρτώ, Παναγιωτοπούλου Δήμητρα, Καρολόγου Ανδριάνα.

Πέμπτη Θέση κατέκτησε η Δυάδα Γυναικών Δ’κατηγορίας  Φίλιου Πανωραία ,Βάγια Τριανταφυλλιά.

Αυτό δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τις προσπάθειες των αθλητών και την έμπρακτη καθοδήγηση των άξιων προπονητών του Συλλόγου κ. Μάκη Τσιτσόπουλο , κ. Μυρσίνη Δήμου και βοηθό την κ. Ράνια Παπαδόγγονα.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν σε αυτήν την επιτυχία !!!