Ξεχωριστές και εντυπωσιακές οι Γυμναστικές Επιδείξεις του Μέγα Αλέξανδρου στο Παλαί

 

    «Κάθε χρόνο και πιο εντυπωσιακά» αυτή είναι η φράση που κυριαρχεί στα στόματα όλων όσων παρευρέθηκαν στις ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις του Μέγα Αλέξανδρου. Για πρώτη φορά στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου - Παλαί με περισσότερους από 1500 θεατές στις κερκίδες , πλήθος αθλητών , γονέων και φίλων του Σωματείου . Η γιορτή έγινε την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 18:30 το απόγευμα και διήρκησε περίπου 2 ½ ώρες.

    Υπήρχε πλούσιο θέαμα ακροβατικών ασκήσεων , χορευτικών , ασκήσεις στα τραμπολίνα , ευχάριστη μουσική και πολλά ακόμα που κράτησαν σχεδόν όλους τους θεατές στις θέσεις τους μέχρι το τέλος. Χαρούμενα παιδικά πρόσωπα , γεμάτα ικανοποίηση με τις ασκήσεις που κατάφερναν είναι παράγοντες που συνθέτουν μία όμορφη εκδήλωση.

    Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η θερμή στάση του Δημάρχου κ. Γιώργου Μαρκόπουλου ο οποίος συνομίλησε και «έπαιξε» με τα μικρά παιδιά , τα συνεχάρη προσωπικά και τα ενθάρρυνε με το χειροκρότημα του. Επίσης παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι κ.Σπηλιοπούλου και ο κ. Δερεδίνης καθώς επίσης και ο κ.Οικονόμου και ο κ.Ζώμπος .

    Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσιάστηκε το γυμναστικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Ζωή γίνεται παιχνίδι …» με το οποίο ο Σύλλογος θα λάβει μέρος στο Διεθνές Φεστιβάλ Cosmogym Gymnastics for All Contest 2016 και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο ανάμεσα από 85 συλλόγους. Είναι σίγουρο ότι η εμπειρία των 32 χρόνων ζωής του Γυμναστηρίου σε συνδυασμό με την διάθεση για συνεχή βελτίωση φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα επίδοσης και απόδοσης των παιδιών . Ευχόμαστε Καλή επιτυχία στις επόμενες αθλητικές δοκιμασίες του Συλλόγου.