ΕΣΚΙΣΑΝ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» Γαλατσίου για άλλη μια φορά εκπροσώπησε την χώρα μας μαζί με άλλους 8 συλλόγους από όλη την Ελλάδα στο 4ο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής (EUROGYM) που έγινς στο JYVASKYLA της Φιλανδίας από τις 10 έως τις 16 Ιουλίου 2004 από όπου και οι φωτογραφίες που βλέπετε.

Οι Γαλατσιώτες αθλητές και αθλήτριεςείχαν παρουσιάσει για πρώτη φορά το πρόγραμμά τους στο Πανελλήνιο Φεστιβαλ Γενικής Γυμναστικής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, όπου εκεί πήραν την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.) για το ταξίδι τους στη Φιλανδία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ.»ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» είναι ο μοναδικός σύλλογος στο Γαλάτσι με τμήματα Γενικής Γυμναστικής, που συμμετέχουν στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του συγκεκριμένου αθλήματος.Τα τμήματα αυτά αποτελούνται από αθλητές και αθλήτριες που γυμνάζονται στις αίθουσες του συλλόγου και είναι ηλικίας 10 έως 18 ετών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι,φέτος, οι αθλητές και οι αθλήτριες του «Μέγα Αλέξανδρου» παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμά τους στη Φιλανδία σε μια ειδική βραδιά (βραδιά gala) σε γήπεδο χωρητικότητας 5.000 θεατών, εκεί όπου παρουσιάζονται τα καλύτερα προγράμματα κάθε χώρας.

Στη σπουδαία αυτή εκδήλωση έλαβαν μέρος οι εξής»:

1.ΛΙΑΠΗ ΜΑΓΔΑ

2.ΒΑΛΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

3.ΒΑΛΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ

4.ΠΕΠΠΑ ΕΛΕΝΑ

5.ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

6.ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΑΓΝΗ

7.ΚΑΡΑΝΤΖΑΛΟΥ ΠΑΤΥ

8. ΜΠΟΥΡΗ ΤΖΕΝΗ

9.ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

10. ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

11.ΤΟΛΗ ΕΛΙΝΑ

12.ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΜΑΡΙΕΤΑ

13. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

14.ΦΑΦΟΥΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

15.ΠΟΝΤΙΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

16.ΠΟΝΤΙΚΙΔΗ ΜΑΡΙΑ

17.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

18.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ

19.ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΕΤΑ

20.ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

21.ΠΑΠΑΔΟΓΚΩΝΑ ΡΑΝΙΑ

 

Προπονητής των παιδιών είναι ο Πρωταθλητής και καθηγητής Φυσικής Αγωγής Μάκης Τσιτσόπουλος.