ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ 2018 ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΠΑΛΑΙ)

     

    "Μοναδικό υπερθέαμα" οι ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «Παλαί» το Σάββατο το απόγευμα 9 Ιουνίου 2018. Συμμετείχαν περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι απέσπασαν το θαυμασμό περίπου 2000 θεατών που παρακολούθησαν την τόσο εντυπωσιακή εκδήλωση. Παρών στην γιορτή ήταν ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον σύλλογο και μίλησε με τα παιδιά και τους προπονητές για την θετική πορεία που έχει εδώ και 33 χρόνια τo Σωματείο στο Γαλάτσι . Επίσης παρευρέθηκαν από το Δημοτικό συμβούλιο του Γαλατσίου η κ.Ν. Σπηλιοπούλου , ο κ. Β. Δερεδίνης και ο κ. Κ. Ζώμπος.

    Ιδιαίτερα θεαματικές ήταν οι ασκήσεις που παρουσιάστηκαν στο έδαφος , στο τραμπολίνο , στο αερόμπικ ,στα Ακροβατικά καθώς και τα δύο πρωτότυπα και εντυπωσιακά προγράμματα Γυμναστικής για όλους που εκτελέστηκαν από επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες με τα οποία ο Μέγας Αλέξανδρος θα συμμετέχει στα Πανελλήνια και Διεθνή Φεστιβάλ της Χώρας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά για την εκπληκτική βραδιά που μας χάρισαν και ευχόμαστε στον Μέγα Αλέξανδρο καλή επιτυχίαστην συμμετοχή του στο European Gym for Life Challenge και στο 11ο Eurogym που γίνονται στην πόλη Λιέγη του Βελγίου στις 13 – 20 Ιουλίου 2018.!

    Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές του Συλλόγου κ.Μάκη Τσιτσόπουλο , κ.Μυρσίνη Δήμου , κ.Ράνια Παπαδόγγονα , κ.Ελένη Κοράνα, κ.Ερατώ Μούρτου , κ.Φώντα Νίκογλου , κ.Γεωργία Ανδρέη και κ.Διονυσία Καραγιάννη.