ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟ GALA ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ.

 

 

Εντυπωσίασε για άλλη μια χρονιά το πεντάλεπτο πρόγραμμα Γενικής Γυμναστικής του Συλλόγου μας στο 19ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής του Δήμου Ηρακλείου που έγινε στις 23 Μαίου 2009. Περίπου 100 προγράμματα παρουσιάστηκαν στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής από τα οποία προκρίθηκαν τα 20 στην ειδική βραδιά (gala) και όπως γίνεται συνήθως το γυμναστήριό μας εδώ και 24 χρόνια είναι πάντα στους πρώτους. Ο Δήμαρχος Ηρακλειου  Σταύρος Γεωργόπουλος έδωσε κατενθουσιασμένος ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους προπονητές του Συλλόγου και ευχήθηκε καλή επιτυχία για την συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής της Αυστρίας που θα πάει ο Σύλλογός μας τον Ιούλιο του 2009 για να διεκδικήσει μια θέση ανάμεσα σε 27 κράτη ( 87 συλλόγους – 2000 αθλητές ). Τα 25 παιδιά που αποτελούν την ομάδα του συγκεκριμένου προγράμματος ( όλα τα παιδιά είναι από το Γαλάτσι ) προσπάθησαν πολύ, έκαναν συνεχείς προπονήσεις και κατάφεραν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτήν την παρουσίαση. Τα ονόματα είναι τα εξής :

Τσιτσόπουλος Δημήτρης, Τσιτσοπούλου Βάσια, Γαλανομάτη Αντιγόνη, Νανούρη Κατερίνα, Παπαδημητρίου Κώστας, Κούβελα Νεφέλη, Καπέλου Ελένη, Καραγιάννη Διονυσία, Τζανέτου Ολγα, Τσέρνας Αγγελος, Αναστασοπούλου Δάφνη, Κατσάνου – Ιωακειμίδου Ναυσικά, Κορανά Ελένη, Κουτσουμπού Τόνια, Αλιφραγκή Δανάη, Κορανάς Περικλής, Παπαδάτου Ελένη, Παπαδόγγονα Ράνια, Στούκα Ηλέκτρα, Γκουγκούσης Ανδρέας, Λεκάτη Χριστίνα, Λεκάτης Γιάννης, Λεκάτη Σοφία, Ποντικίδης Παναγιώτης και Ποντικίδη Μαρία.Και προπονητές οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής ο κος Μάκης Τσιτσόπουλος και η κα Μυρσίνη Δήμου.