ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

  

                                                             

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου μας συμμετείχαν για άλλη μια χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που έγινε στην Θεσσαλονίκη . Όλα τα παιδιά εκτέλεσαν τις ασκήσεις τους με μεγάλη επιτυχία και χειροκροτήθηκαν από όλους τους θεατές του γηπέδου. Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007 έγιναν τα προκριματικά όπου και προκρίθηκαν για τον τελικό όλοι οι αθλητές μας. Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007 στα τελικά φέραμε τα εξής αποτελέσματα :   

Ζευγάρι γυναικών Ε κατηγορία Ράνια Παπαδόγγωνα και Αντιγόνη Γαλανομάτη κατέλαβαν την πρώτη θέση ( χρυσό μετάλλιο ) , το Ζευγάρι ανδρών Ε κατηγορία Γιάννης Λεκάτης και Άγγελος Τσέρνας κατέλαβαν την πρώτη θέση ( χρυσό μετάλλιο ) , το Ζευγάρι γυναικών Δ κατηγορία Δανάη Αλιφραγκή και Μαριλού Κωνσταντοπούλου κατέλαβαν την Τρίτη θέση ( Χάλκινο μετάλλιο ) και η Τριάδα γυναικών Ε κατηγορία Ελεάνα Καπέλου ,Διονυσία Καραγιάννη και Γεωργία Χανιώτη κατέλαβαν την Πέμπτη θέση. Προπονητές των παιδιών είναι οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Μάκης Τσιτσόπουλος και Δήμου Μυρσίνη.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος με βάση τα αποτελέσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος είναι ο δεύτερος καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα στην Ακροβατική Γυμναστική.