Δυναμικό παρόν έδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής 2016

Εντυπωσιακό αγώνα εκτός έδρας έδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της «Μίκρας» στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.

Οι αθλητές της Αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό  ανάμεσα σε 15 συλλόγους από όλη την Ελλάδα και απέσπασαν τρεις πρώτες θέσεις , μία δεύτερη , μία τρίτη και μία έκτη διατηρώντας για άλλη μια φορά τον τίτλο του πιο δυνατού και πολυπληθή συλλόγου στη Χώρα.

Συγκεκριμένα : την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) κατέκτησαν , η τριάδα Γυναικών Α2 κατηγορίας  Ελένη Κοράνα, Γεωργία Ανδρέη και Αναστασία Καραγιάννη, η δυάδα Ανδρών Δ’ κατηγορίας Μποζίκας Μάριος , Τάτος Γιώργος και η δυάδα γυναικών Ε’ κατηγορίας Γαλανομάτη Κατερίνα και Δημακοπούλου Αναστασία. Την δεύτερη θέση (αργυρό μετάλλιο) κατέκτησαν η τριάδα γυναικών Β’ κατηγορίας Γαλανομάτη Αντιγόνη, Φίλιου Πανωραία και Αλεξίου Ποθητή ενώ την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) κατέκτησε η τριάδα γυναικών Ε’ κατηγορίας Καραγιάννη Μυρτώ, Παναγιωτοπούλου Δήμητρα και Καρολόγου Ανδριάννα. Τέλος την έκτη θέση κατέκτησε η τριάδα γυναικών Γ’ κατηγορίας  Τσιτσοπούλου Βάσια, Κουμερτά Κυριακή και Τριανταφύλλου Κωνσταντίνα ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την φετινή μας συμμετοχή. Προπονητές της ομάδας ήταν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κος Τσιτσόπουλος Μάκης και η κα Δήμου Μυρσίνη με βοηθό την κα Παπαδόγγονα Ράνια.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας!! Πάντα επιτυχίες!