Έφεραν μετάλλια οι αθλητές και οι αθλήτριες του Μέγα Αλέξανδρου

                         

Με μετάλλια γύρισαν για άλλη μια χρονιά οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος . Τα παιδιά του Γαλατσίου αγωνίστηκαν για μια ακόμη φορά εκτός έδρας και κατάφεραν να αποσπάσουν 1 χρυσό μετάλλιο στα ζευγάρια ανδρών Γ κατηγορίας με τους αθλητές Άγγελο Τσέρνα και Μάριο Μποζίκα, 1 αργυρό μετάλλιο στις τριάδες γυναικών Δ κατηγορίας με τις αθλήτριες Δήμητρα Δημητρίου, Γεωργία Ανδρέη και Αναστασία Καραγιάννη. Επίσης κατέλαβαν την τέταρτη θέση στις τριάδες γυναικών Γ κατηγορίας με τις αθλήτριες Διονυσία Καραγιάννη, Νεφέλη Κούβελα και Κατερίνα Γκιβάλου. Τέλος κατέλαβαν την Πέμπτη θέση στις τριάδες γυναικών Ε κατηγορία με τις αθλήτριες Αντιγόνη Γαλανομάτη, Βάσια Τσιτσοπούλου και Κωνσταντίνα Τριανταφύλλου.

Προπονητές των παραπάνω αθλητών είναι ο κος Μάκης Τσιτσόπουλος και η κα Μυρσίνη Δήμου που συνόδεψαν τα παιδιά μαζί με 15 γονείς – συνοδούς.

Οι αγώνες έγιναν στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 και την  Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας. Στην τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 συμφωνήθηκε από όλους τους παραβρισκόμενους συλλόγους να γίνει προσπάθεια να διεξαχθεί Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής πριν το καλοκαίρι του 2012 (Αθήνα ή Ζάκυνθο ή Κρήτη).

 Ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλους τους αθλητές του συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους μικρότερους αθλητές που ακολουθούν…