Χρυσά τα κορίτσια της ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου στους Πανελλήνιους Αγώνες Ακροβατικής

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σημείωσε φέτος ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος κατακτώντας 3 χρυσά μετάλλια και 1 αργυρό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2012. Τους αγώνες διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα στα ζευγάρια γυναικών οι αθλήτριες Κοράνα Ελένη και Κουμερτά Κυριακή κατέκτησαν την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) στην Γ κατηγορία και οι αθλήτριες Κοτσάφτη Ναταλία και Αλεξίου Ποθητή κατέκτησαν την δεύτερη θέση (αργυρό μετάλλιο) στην Ε κατηγορία. Στις τριάδες γυναικών οι αθλήτριες Δημητρίου Δήμητρα, Ανδρέη Γεωργία και Καραγιάννη Αναστασία κατέκτησαν την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) στην Γ κατηγορία και οι αθλήτριες Γαλανομάτη Αντιγόνη, Τσιτσοπούλου Βασιλική και Τριανταφύλλου Κωνσταντίνα κατέκτησαν την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) στην Ε κατηγορία. Προπονητές στις αθλήτριες της ομάδας είναι οι Μάκης Τσιτσόπουλος , Μυρσίνη Δήμου και βοηθός η Ράνια Παπαδόγγονα.

Είναι βέβαιο ότι οι κόποι και οι προσπάθειες που έκαναν τα παιδιά κυρίως τους τελευταίους δύο μήνες άξιζαν μπροστά σε αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία που κατέκτησαν.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή συνέχεια στην αθλητική τους προσπάθεια και καλή πρόοδο και στο σχολείο τους.

 

Στιγμιότυπα από τους αγώνες έδειξε το κρατικό κανάλι της ΝΕΤ την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 20:00 στην εκπομπή sportnet.

Υπάρχει σχετικό βίντεο στην ηλεκτρονική διεύθυνση

 http://www.youtube.com/watch?v=qcSRE9CMBH8&feature=youtu.be