ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 

 

  

Εντυπωσιακή η κοπή πίτας 2018 του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος - Γαλατσίου 

Με παρουσία πολλών φίλων, γονέων , αθλητών και αθλητριών του Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος πραγματοποιήθηκε για 33η συνεχή χρονιά η εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 το απόγευμα στην αίθουσα του γυμναστηρίου μας.   

Στην εκδήλωση ήταν παρών  ο Δήμαρχος Γαλατσίου  Κος Γιώργος Μαρκόπουλος ο  οποίος βράβευσε τον επίσημο καλεσμένο μας , Κωνσταντίνο Κωνσταντίδη ,  πρωταθλητή Ελλάδος της Ενόργανης γυμναστικής, με διακρίσεις σε Παγκόσμια , Πανευρωπαϊκά και Διεθνή Πρωταθλήματα . Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ένα κόσμημα για την περιοχή του Γαλατσίου και ευχαρίστησε προσωπικά όλους του καθηγητές Φυσικής Αγωγής για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο. Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ντίνα Σπηλιωπούλου και  ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Ζώμπος . 

Μέσα σε αυτό το γιορτινό και ευχάριστο κλίμα,  οι αθλητές και οι αθλήτριες  του Συλλόγου παρουσίασαν για άλλη μια φορά εντυπωσιακά προγράμματα Ακροβατικής Γυμναστικής όπου καθήλωσαν όλους τους παρευρισκομένους. Εμφανώς εντυπωσιασμένος ο Πρωταθλητής μας Κων/νος Κωνσταντινίδης από τις αθλητικές επιδόσεις των αθλητών μας χειροκρότησε την προσπάθεια τους και φωτογραφήθηκε μαζί με όλα τα παιδιά. 

 

           

           

  

  

     

  

 

Πολλά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής 2017

Με εντυπωσιακό φινάλε ολοκληρώνεται το 2017 για τον Αθλητικό Σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος», αφού η εκπληκτική παρουσία της αγωνιστικής μας ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής  χάρισε  1 Χρυσό μετάλλιο,3 Αργυρά ,2 τέταρτες θέσεις και 1 πέμπτη θέση στους αθλητές μας ανάμεσα σε 18 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Το Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου το Σάββατο και  την Κυριακή 16-17 Δεκεμβρίου 2017.

Η εξαίσια εμφάνιση και η άψογη εκτέλεση ακροβατικών έδωσαν την πρόκριση όλων των αθλητών στην τελική φάση του αγώνα σε όλες τις κατηγορίες!

Συγκεκριμένα:

 Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησαν το Μεικτό Ζευγάρι Γ’ κατηγορίας  Μποζίκας Μάριος ,Αλεξίου Ποθητή.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι:  Δυάδα Γυναικών Ε’ κατηγορίας Κουμερτά Κυριακή ,Παπαρούνη Σοφία,

Η Τριάδα Γυναικών Ε’ κατηγορίας Καραγιάννη Αναστασία, Τριανταφύλλου Κωνσταντίνα ,Δεληγιάννη Ιωάννα και η Δυάδα γυναικών Γ’ κατηγορίας Γαλανομάτη Κατερίνα ,Δημακοπούλου Αναστασία.

Τέταρτες θέσεις κατέκτησαν οι: Τριάδα Γυναικών Γ’ Κατηγορίας Μούντριχα Μαριάννα ,Παγκάλου Νότα, Αγιαννίδη Κατερίνα και η Τριάδα Γυναικών  Δ’ Κατηγορίας  Καραγιάννη Μυρτώ, Παναγιωτοπούλου Δήμητρα, Καρολόγου Ανδριάνα.

Πέμπτη Θέση κατέκτησε η Δυάδα Γυναικών Δ’κατηγορίας  Φίλιου Πανωραία ,Βάγια Τριανταφυλλιά.

Αυτό δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τις προσπάθειες των αθλητών και την έμπρακτη καθοδήγηση των άξιων προπονητών του Συλλόγου κ. Μάκη Τσιτσόπουλο , κ. Μυρσίνη Δήμου και βοηθό την κ. Ράνια Παπαδόγγονα.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν σε αυτήν την επιτυχία !!!

  

  

  

  

  

  

  

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος 2η χρονιά στο Step to the art

    Ένα ακόμα υπερθέαμα ολοκληρώθηκε αφήνοντας όμορφες εντυπώσεις. Οι αθλητές του Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος βρίσκονταν εκεί, για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας θέαμα στην πιο επιβλητική μουσικοκινητική αθλητική παράσταση της Ελλάδας. Τα φώτα του “Step to the Art” άνοιξαν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 και φώτισαν το πρόγραμμα 80ς του συλλόγου για άλλη μια φορά. Και βέβαια μετά από πρόσκληση των διοργανωτών οι επίλεκτοι αθλητές της αγωνιστική μας ομάδας παρουσίασαν δύο ακροβατικά προγράμματα που εντυπωσίασαν όλους τους θεατές . Το χειροκρότημα ηχεί ακόμα δυνατό και ρυθμικό . Γιατί το χειροκρότημα σας είναι για μας Αξία Ανεκτίμητη και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο χώρο της γυμναστικής .

     

  

 

Οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ συνεχίζονται για τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

 

Το απόλυτο ταξίδι στην δεκαετία των 80s « Ο χρόνος Γυρίζει…», έζησαν χιλιάδες θεατές την Κυριακή 25  Ιουνίου 2017 στο Cosmogym Festival for all Contest. Χρυσή ομάδα ! ανακηρύχτηκε ο Σύλλογος μας , αντιμέτωπος με τους 89 καλύτερους Συλλόγους Γυμναστικής και με περισσότερους από 2200 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Χρώμα ,Χορός Λάμψη, Ακροβατικά στον ρυθμό της ντίσκο μας χάρισαν την 2η Νίκη  στην τελική κατάταξη του αγώνα! Τιμητική διάκριση αποτέλεσε το Ειδικό Βραβείο" Καλύτερης Μουσικής Επένδυσης "προγράμματος  που απέσπασε η Χρυσή Ομάδα μας.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν είναι οι εξής: Αγιαννίδη Κατερίνα , Αλεξίου Ποθητή ,Αλμυράντη Εβίτα, Αλμυράντη Βασιλική,  Ανδρέη Γεωργία , Γαλανομάτη Κατερίνα  , Γκόλια Κέλλυ , Γρυπάρη Χρύσα , Δημακοπούλου Αναστασία, Καραγιάννη Αναστασία,  Καραγιάννη Μυρτώ , Καρολόγου Ανδριάνα , Κασιμάτη Ματίνα , Κατσικογιάννη  Νεφέλη  ,Κεμπά Αρετή , Κοράνα Ελένη , Κουμερτά Κυριακή, Λαμπρακοπούλου Μαρία, Λύρα Βάλια ,Μούντριχα Μαριάννα , Μποζίκας Μάριος , Πάγκαλου Νότα , Παναγιωτοπούλου Δήμητρα ,   Παπαλιάκου Βίκυ , Παπαρούνη Σοφία , Σαγιέγ Αλεξάνδρα , Σαγιέγ Γεωργία , Τάτος Γιώργος , Τριανταφύλλου Κωνσταντίνα , Τσιτσοπούλου Βάσια , Φίλιου Πανωραία .

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν την ομάδα μας  και πολλά Συγχαρητήρια στους προπονητές και αθλητές-τριες του Συλλόγου που με επαγγελματισμό , ήθος,  πάθος και σκληρή δουλειά κρατούν το επίπεδο του Συλλόγου υψηλό.

 

                         

Το βίντεο του προγράμματος ...

 

Cosmogym Festival 2017

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αθλητική χρονιά για την προαγωνιστική  μας ομάδα που εντυπωσίασε με την παρουσία της στο  Cosmogym Festival 2017  το Σάββατο 24 Ιουνίου. Με το καλοκαιρινό της πρόγραμμα  «Το θαλασσί της θάλασσας»  ξεσήκωσε τους θεατές και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι το παρακολούθησαν.

Ίσως κάποιες από τις πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες  μας να είναι αυριανές πρωταθλήτριες!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια , στους προπονητές και στους γονείς που τους στηρίζουν σε κάθε τους προσπάθεια.

                   

 

"EGO STAR GYM CONTEST 2017"

  

Εντυπωσίασε  κριτές και κοινό το πρόγραμμα που παρουσίασε ο  Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος στο Αγωνιστικό φεστιβάλ Ego Star Gym Contest  που διεξήχθη το Σάββατο 17 και Κυριακή  18 Ιουνίου 2017  στο κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου "Παλαί". Οι αθλητές  και οι αθλήτριες μας κατέκτησαν "Χρυσό " μετάλλιο   και  το  ειδικό βραβείο καλύτερης ομάδας "Ακροβατικής Γυμναστικής". Μια βράβευση  που μας κάνει υπερήφανους για το άθλημα που καλλιεργούμε εδώ και 33 χρόνια.

Ένα μεγάλο Μπράβο στους αθλητές , στις αθλήτριες και στους προπονητές του Συλλόγου Κο  Τσιτσόπουλο Μάκη , Κα Δήμου Μυρσίνη και βοηθό Παπαδόγγονα Ράνια που μας συγκινούν κάθε φορά με τις επιτυχίες τους. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν είναι οι εξής: Αγιαννίδη Κατερίνα , Αλεξίου , Ποθητή ,Αλμυράντη Εβίτα, Αλμυράντη Βασιλική,  Ανδρέη Γεωργία , Γαλανομάτη Κατερίνα ,  Γκόλια Κέλλυ , Γρυπάρη Χρύσα , Δημακοπούλου Αναστασία, Καραγιάννη Αναστασία , Καραγιάννη Μυρτώ , Καρολόγου Ανδριάννα , Κασιμάτη Ματίνα , Κατσικογιάννη  Νεφέλη  ,Κεμπά Αρετή , Κοράνα Ελένη , Κουμερτά Κυριακή, Λαμπρακοπούλου Μαρία, Λύρα Βάλια , Μούντριχα Μαριάννα , Μποζίκας Μάριος , Πάγκαλου Νότα , Παναγιωτοπούλου Δήμητρα ,   Παπαλιάκου Βίκυ , Παπαρούνη Σοφία , Σαγιέγ Αλεξάνδρα , Σαγιέγ Γεωργία, Τάτος Γιώργος , Τριανταφύλλου Κωνσταντίνα , Τσιτσοπούλου Βάσια , Φίλιου Πανωραία .

     

      

     

           

  

ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΠΑΛΑΙ 2017

      

    "Μοναδικό υπερθέαμα"  οι ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος! Σχεδόν 2000 θεατές παρακολούθησαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «Παλαί» ,το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 . Παρών στην εκδήλωση ήταν  και ο  Δήμαρχος  του Δήμου μας  ο  κ. Γιώργος  Μαρκόπουλος, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον σύλλογο και μας ευχήθηκε να συνεχίσουμε την θετική μας πορεία στα αθλήματα της γυμναστικής που καλλιεργούμε εδώ και 33 χρόνια στο Γαλάτσι. Ιδιαίτερα θεαματικές ήταν οι ασκήσεις που παρουσιάστηκαν στο έδαφος , στο τραμπολίνο , στο αερόμπικ ,στα Ακροβατικά καθώς και τα δύο εντυπωσιακά προγράμματα Γενικής Γυμναστικής με τα οποία ο Σύλλογος θα λάβει μέρος στα Πανελλήνια και Διεθνή Φεστιβάλ της Χώρας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά και στους προπονητές του Συλλόγου για την εκπληκτική βραδιά που μας χάρισαν. Τέλος  ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας σε αυτήν την ξεχωριστή γιορτή του Μέγα Αλέξανδρου.

        

   

      

  

       

        

     

  

 

Ο  Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος στο Ευ gym Festival

 

Εκπληκτική εμφάνιση έκαναν οι 26 πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες του Συλλόγου μας που πήραν μέρος στο πρώτο Θεματικό Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής “EY GYM”που διεξήχθη στις 14 Μαΐου 2017 στο Καματερό.Τα κορίτσια μας, παρουσίασαν πρόγραμμα άκρως καλοκαιρινό με τίτλο: «Το θαλασσί της θάλασσας» και μας μετέφεραν με τις ασκήσεις και τα χορευτικά τους σε ξένοιαστες καλοκαιρινές αποδράσεις!!

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν είναι οι εξής: Ανδριανοπούλου Δέσποινα, Βάγια Τριανταφυλλιά, Βασιλείου Πολυάνθη, Βλαχοπουλιώτη Νάσια, Βούζνα  Ανδρονίκη, Γλυκοπούλου Εβελίνα, Δημητροπούλου Μάρα, Ζουρντού , Δωροθέα, Κανελλοπούλου Νεφέλη, Καρβέλη Μαριλένα ,Καρολόγου Αγγελική ,Κινατίδη Ματούλα, Kumarasinghie Nothmie, Kumarasinghie Sitmie, Macdonald Nefeli, Μάνου Κατερίνα, Μανωλάκη Αριάδνη,  Μάτσια  Μαριάννα, Μιγκάρδου Βάλια, Νταμπαλή Ελένη, Παγάνη Αγνή, Παύλου Τζέηντ,  Σιέμου Μαρία, Τζουγανάτου Κοραλία, Χαλκίδη Μελάνθη, Χριστοπούλου Μάγια .Προπονητές  των κοριτσιών είναι οι : ο κ.Μάκης Τσιτσόπουλος, η κ.Μυρσίνη Δήμου και βοηθός η κ.Ράνια Παπαδόγγονα.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες  μας!

Το βίντεο με το πρόγραμμα των αθλητριών μας : https://www.youtube.com/watch?v=j7_1uI28vkc&feature=youtu.be

        

 

4 Χρυσά μετάλλια και 1 Αργυρό

κατέκτησαν οι αθλητές του Α.Σ.Μέγας Αλέξανδρος

Μοναδικές στιγμές Λάμψης και Επιτυχίας χάρισε η Αγωνιστική Ομάδα του Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής Νοτίου Περιφέρειας που διεξήχθη την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκόπουλου.

Αποτέλεσμα των προσπαθειών των 12 αθλητών και αθλητριών που εκπροσώπησαν με υπέρμετρο αγωνιστικό παλμό αλλά και ήθος τον ιστορικό μας σύλλογο είναι:
4 Χρυσά μετάλλια και 1 Αργυρό
Συγκεκριμένα οι διακρίσεις έχουν ως εξής:
Πρώτη θέση (Χρυσό Μετάλλιο) κατέκτησαν οι:
Δυάδα Γυναικών Ε' Κατηγορίας: Γαλανομάτη Κατερίνα, Δημακοπούλου Αναστασία
Δυάδα Ανδρών Δ' Κατηγορίας: Μποζίκας Μάριος, Τάττος Γιώργος
Δυάδα Γυναικών Γ' Κατηγορίας :Φίλιου Πανωραία, Αλεξίου Ποθητή
Τριάδα Γυναικών Α1 Κατηγορίας: Κοράνα Ελένη, Ανδρέη Γεωργία, Καραγιάννη Αναστασία.
Δεύτερη θέση (Αργυρό Μετάλλιο) κατέκτησε:
Τριάδα Γυναικών Δ' Κατηγορίας: Μούντριχα Μαριάννα , Νότα Παγκάλου, Αγιαννίδη Κατερίνα.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που εξακολουθούν να μας κάνουν υπερήφανους σε κάθε τους συμμετοχή αλλά και μπράβο στους προπονητές τους : Τσιτσόπουλο Μάκη, Δήμου Μυρσίνη και τη βοηθό Παπαδόγγονα Ράνια.

         

     

 

Ο Μέγας Αλέξανδρος στο gala του "Aphrodite cup" 2017

         

Περήφανος για άλλη μια φορά ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος για την συμμετοχή του στο GALA των αγώνων ρυθμικής γυμναστικής "Aphrodite Cup 2017", μία διοργάνωση Πανευρωπαϊκού επιπέδου , που διεξήχθη την Κυριακή 26/3/2017 στο Τae kwon do Φαλήρου .
Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το μεικτό ζευγάρι Μποζίκα Μάριο και Αλεξίου Ποθητή , όπου εντυπωσίασαν και απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το άθλημα της Ακροβατικής Γυμναστικής.


Ευχόμαστε στον Σύλλογο και στους αθλητές του Πάντα Επιτυχίες !!!