ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 

Η αγωνιστική μας ομάδα Ακροβατικής Γυμναστικής

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος 2η χρονιά στο Step to the art

    Ένα ακόμα υπερθέαμα ολοκληρώθηκε αφήνοντας όμορφες εντυπώσεις. Οι αθλητές του Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος βρίσκονταν εκεί, για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας θέαμα στην πιο επιβλητική μουσικοκινητική αθλητική παράσταση της Ελλάδας. Τα φώτα του “Step to the Art” άνοιξαν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 και φώτισαν το πρόγραμμα 80ς του συλλόγου για άλλη μια φορά. Και βέβαια μετά από πρόσκληση των διοργανωτών οι επίλεκτοι αθλητές της αγωνιστική μας ομάδας παρουσίασαν δύο ακροβατικά προγράμματα που εντυπωσίασαν όλους τους θεατές . Το χειροκρότημα ηχεί ακόμα δυνατό και ρυθμικό . Γιατί το χειροκρότημα σας είναι για μας Αξία Ανεκτίμητη και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο χώρο της γυμναστικής .

     

  

 

Οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ συνεχίζονται για τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

 

Το απόλυτο ταξίδι στην δεκαετία των 80s « Ο χρόνος Γυρίζει…», έζησαν χιλιάδες θεατές την Κυριακή 25  Ιουνίου 2017 στο Cosmogym Festival for all Contest. Χρυσή ομάδα ! ανακηρύχτηκε ο Σύλλογος μας , αντιμέτωπος με τους 89 καλύτερους Συλλόγους Γυμναστικής και με περισσότερους από 2200 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Χρώμα ,Χορός Λάμψη, Ακροβατικά στον ρυθμό της ντίσκο μας χάρισαν την 2η Νίκη  στην τελική κατάταξη του αγώνα! Τιμητική διάκριση αποτέλεσε το Ειδικό Βραβείο" Καλύτερης Μουσικής Επένδυσης "προγράμματος  που απέσπασε η Χρυσή Ομάδα μας.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν είναι οι εξής: Αγιαννίδη Κατερίνα , Αλεξίου Ποθητή ,Αλμυράντη Εβίτα, Αλμυράντη Βασιλική,  Ανδρέη Γεωργία , Γαλανομάτη Κατερίνα  , Γκόλια Κέλλυ , Γρυπάρη Χρύσα , Δημακοπούλου Αναστασία, Καραγιάννη Αναστασία,  Καραγιάννη Μυρτώ , Καρολόγου Ανδριάνα , Κασιμάτη Ματίνα , Κατσικογιάννη  Νεφέλη  ,Κεμπά Αρετή , Κοράνα Ελένη , Κουμερτά Κυριακή, Λαμπρακοπούλου Μαρία, Λύρα Βάλια ,Μούντριχα Μαριάννα , Μποζίκας Μάριος , Πάγκαλου Νότα , Παναγιωτοπούλου Δήμητρα ,   Παπαλιάκου Βίκυ , Παπαρούνη Σοφία , Σαγιέγ Αλεξάνδρα , Σαγιέγ Γεωργία , Τάτος Γιώργος , Τριανταφύλλου Κωνσταντίνα , Τσιτσοπούλου Βάσια , Φίλιου Πανωραία .

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν την ομάδα μας  και πολλά Συγχαρητήρια στους προπονητές και αθλητές-τριες του Συλλόγου που με επαγγελματισμό , ήθος,  πάθος και σκληρή δουλειά κρατούν το επίπεδο του Συλλόγου υψηλό.

 

                         

Το βίντεο του προγράμματος ...

 

Cosmogym Festival 2017

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αθλητική χρονιά για την προαγωνιστική  μας ομάδα που εντυπωσίασε με την παρουσία της στο  Cosmogym Festival 2017  το Σάββατο 24 Ιουνίου. Με το καλοκαιρινό της πρόγραμμα  «Το θαλασσί της θάλασσας»  ξεσήκωσε τους θεατές και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι το παρακολούθησαν.

Ίσως κάποιες από τις πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες  μας να είναι αυριανές πρωταθλήτριες!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια , στους προπονητές και στους γονείς που τους στηρίζουν σε κάθε τους προσπάθεια.

                   

 

"EGO STAR GYM CONTEST 2017"

  

Εντυπωσίασε  κριτές και κοινό το πρόγραμμα που παρουσίασε ο  Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος στο Αγωνιστικό φεστιβάλ Ego Star Gym Contest  που διεξήχθη το Σάββατο 17 και Κυριακή  18 Ιουνίου 2017  στο κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου "Παλαί". Οι αθλητές  και οι αθλήτριες μας κατέκτησαν "Χρυσό " μετάλλιο   και  το  ειδικό βραβείο καλύτερης ομάδας "Ακροβατικής Γυμναστικής". Μια βράβευση  που μας κάνει υπερήφανους για το άθλημα που καλλιεργούμε εδώ και 33 χρόνια.

Ένα μεγάλο Μπράβο στους αθλητές , στις αθλήτριες και στους προπονητές του Συλλόγου Κο  Τσιτσόπουλο Μάκη , Κα Δήμου Μυρσίνη και βοηθό Παπαδόγγονα Ράνια που μας συγκινούν κάθε φορά με τις επιτυχίες τους. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν είναι οι εξής: Αγιαννίδη Κατερίνα , Αλεξίου , Ποθητή ,Αλμυράντη Εβίτα, Αλμυράντη Βασιλική,  Ανδρέη Γεωργία , Γαλανομάτη Κατερίνα ,  Γκόλια Κέλλυ , Γρυπάρη Χρύσα , Δημακοπούλου Αναστασία, Καραγιάννη Αναστασία , Καραγιάννη Μυρτώ , Καρολόγου Ανδριάννα , Κασιμάτη Ματίνα , Κατσικογιάννη  Νεφέλη  ,Κεμπά Αρετή , Κοράνα Ελένη , Κουμερτά Κυριακή, Λαμπρακοπούλου Μαρία, Λύρα Βάλια , Μούντριχα Μαριάννα , Μποζίκας Μάριος , Πάγκαλου Νότα , Παναγιωτοπούλου Δήμητρα ,   Παπαλιάκου Βίκυ , Παπαρούνη Σοφία , Σαγιέγ Αλεξάνδρα , Σαγιέγ Γεωργία, Τάτος Γιώργος , Τριανταφύλλου Κωνσταντίνα , Τσιτσοπούλου Βάσια , Φίλιου Πανωραία .

     

      

     

           

  

ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΠΑΛΑΙ 2017

      

    "Μοναδικό υπερθέαμα"  οι ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος! Σχεδόν 2000 θεατές παρακολούθησαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «Παλαί» ,το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 . Παρών στην εκδήλωση ήταν  και ο  Δήμαρχος  του Δήμου μας  ο  κ. Γιώργος  Μαρκόπουλος, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον σύλλογο και μας ευχήθηκε να συνεχίσουμε την θετική μας πορεία στα αθλήματα της γυμναστικής που καλλιεργούμε εδώ και 33 χρόνια στο Γαλάτσι. Ιδιαίτερα θεαματικές ήταν οι ασκήσεις που παρουσιάστηκαν στο έδαφος , στο τραμπολίνο , στο αερόμπικ ,στα Ακροβατικά καθώς και τα δύο εντυπωσιακά προγράμματα Γενικής Γυμναστικής με τα οποία ο Σύλλογος θα λάβει μέρος στα Πανελλήνια και Διεθνή Φεστιβάλ της Χώρας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά και στους προπονητές του Συλλόγου για την εκπληκτική βραδιά που μας χάρισαν. Τέλος  ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας σε αυτήν την ξεχωριστή γιορτή του Μέγα Αλέξανδρου.

        

   

      

  

       

        

     

  

 

Ο  Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος στο Ευ gym Festival

 

Εκπληκτική εμφάνιση έκαναν οι 26 πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες του Συλλόγου μας που πήραν μέρος στο πρώτο Θεματικό Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής “EY GYM”που διεξήχθη στις 14 Μαΐου 2017 στο Καματερό.Τα κορίτσια μας, παρουσίασαν πρόγραμμα άκρως καλοκαιρινό με τίτλο: «Το θαλασσί της θάλασσας» και μας μετέφεραν με τις ασκήσεις και τα χορευτικά τους σε ξένοιαστες καλοκαιρινές αποδράσεις!!

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν είναι οι εξής: Ανδριανοπούλου Δέσποινα, Βάγια Τριανταφυλλιά, Βασιλείου Πολυάνθη, Βλαχοπουλιώτη Νάσια, Βούζνα  Ανδρονίκη, Γλυκοπούλου Εβελίνα, Δημητροπούλου Μάρα, Ζουρντού , Δωροθέα, Κανελλοπούλου Νεφέλη, Καρβέλη Μαριλένα ,Καρολόγου Αγγελική ,Κινατίδη Ματούλα, Kumarasinghie Nothmie, Kumarasinghie Sitmie, Macdonald Nefeli, Μάνου Κατερίνα, Μανωλάκη Αριάδνη,  Μάτσια  Μαριάννα, Μιγκάρδου Βάλια, Νταμπαλή Ελένη, Παγάνη Αγνή, Παύλου Τζέηντ,  Σιέμου Μαρία, Τζουγανάτου Κοραλία, Χαλκίδη Μελάνθη, Χριστοπούλου Μάγια .Προπονητές  των κοριτσιών είναι οι : ο κ.Μάκης Τσιτσόπουλος, η κ.Μυρσίνη Δήμου και βοηθός η κ.Ράνια Παπαδόγγονα.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες  μας!

Το βίντεο με το πρόγραμμα των αθλητριών μας : https://www.youtube.com/watch?v=j7_1uI28vkc&feature=youtu.be

        

 

4 Χρυσά μετάλλια και 1 Αργυρό

κατέκτησαν οι αθλητές του Α.Σ.Μέγας Αλέξανδρος

Μοναδικές στιγμές Λάμψης και Επιτυχίας χάρισε η Αγωνιστική Ομάδα του Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής Νοτίου Περιφέρειας που διεξήχθη την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκόπουλου.

Αποτέλεσμα των προσπαθειών των 12 αθλητών και αθλητριών που εκπροσώπησαν με υπέρμετρο αγωνιστικό παλμό αλλά και ήθος τον ιστορικό μας σύλλογο είναι:
4 Χρυσά μετάλλια και 1 Αργυρό
Συγκεκριμένα οι διακρίσεις έχουν ως εξής:
Πρώτη θέση (Χρυσό Μετάλλιο) κατέκτησαν οι:
Δυάδα Γυναικών Ε' Κατηγορίας: Γαλανομάτη Κατερίνα, Δημακοπούλου Αναστασία
Δυάδα Ανδρών Δ' Κατηγορίας: Μποζίκας Μάριος, Τάττος Γιώργος
Δυάδα Γυναικών Γ' Κατηγορίας :Φίλιου Πανωραία, Αλεξίου Ποθητή
Τριάδα Γυναικών Α1 Κατηγορίας: Κοράνα Ελένη, Ανδρέη Γεωργία, Καραγιάννη Αναστασία.
Δεύτερη θέση (Αργυρό Μετάλλιο) κατέκτησε:
Τριάδα Γυναικών Δ' Κατηγορίας: Μούντριχα Μαριάννα , Νότα Παγκάλου, Αγιαννίδη Κατερίνα.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που εξακολουθούν να μας κάνουν υπερήφανους σε κάθε τους συμμετοχή αλλά και μπράβο στους προπονητές τους : Τσιτσόπουλο Μάκη, Δήμου Μυρσίνη και τη βοηθό Παπαδόγγονα Ράνια.

         

     

 

Ο Μέγας Αλέξανδρος στο gala του "Aphrodite cup" 2017

         

Περήφανος για άλλη μια φορά ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος για την συμμετοχή του στο GALA των αγώνων ρυθμικής γυμναστικής "Aphrodite Cup 2017", μία διοργάνωση Πανευρωπαϊκού επιπέδου , που διεξήχθη την Κυριακή 26/3/2017 στο Τae kwon do Φαλήρου .
Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το μεικτό ζευγάρι Μποζίκα Μάριο και Αλεξίου Ποθητή , όπου εντυπωσίασαν και απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το άθλημα της Ακροβατικής Γυμναστικής.


Ευχόμαστε στον Σύλλογο και στους αθλητές του Πάντα Επιτυχίες !!!

 

          

 

Τα 32 χρόνια πορείας γιόρτασε ο Μέγας Αλέξανδρος

στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2017

    Σε εορταστικό κλίμα και με εξαιρετικό αθλητικό περιεχόμενο πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρου το απόγευμα του Σαββάτου στις 21 Ιανουαρίου 2017. Γονείς, φίλοι και παιδιά υποστηρικτές του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά προγράμματα από τους αθλητές και να επιβεβαιώσουν με το χειροκρότημα τους τα αποτελέσματα που έχουν τα 32 χρόνια πορείας του στο χώρο του αθλητισμού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος και ο Πρωταθλητής Ελλάδος στην Ενόργανη Γυμναστική Γιώργος Χατζηευσταθίου και μέλος της Εθνικής Ομάδας …

     

        

     

     

  

  

  

 

 

Δυναμικό παρόν έδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής 2016

Εντυπωσιακό αγώνα εκτός έδρας έδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της «Μίκρας» στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.

Οι αθλητές της Αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό  ανάμεσα σε 15 συλλόγους από όλη την Ελλάδα και απέσπασαν τρεις πρώτες θέσεις , μία δεύτερη , μία τρίτη και μία έκτη διατηρώντας για άλλη μια φορά τον τίτλο του πιο δυνατού και πολυπληθή συλλόγου στη Χώρα.

Συγκεκριμένα : την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) κατέκτησαν , η τριάδα Γυναικών Α2 κατηγορίας  Ελένη Κοράνα, Γεωργία Ανδρέη και Αναστασία Καραγιάννη, η δυάδα Ανδρών Δ’ κατηγορίας Μποζίκας Μάριος , Τάτος Γιώργος και η δυάδα γυναικών Ε’ κατηγορίας Γαλανομάτη Κατερίνα και Δημακοπούλου Αναστασία. Την δεύτερη θέση (αργυρό μετάλλιο) κατέκτησαν η τριάδα γυναικών Β’ κατηγορίας Γαλανομάτη Αντιγόνη, Φίλιου Πανωραία και Αλεξίου Ποθητή ενώ την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) κατέκτησε η τριάδα γυναικών Ε’ κατηγορίας Καραγιάννη Μυρτώ, Παναγιωτοπούλου Δήμητρα και Καρολόγου Ανδριάννα. Τέλος την έκτη θέση κατέκτησε η τριάδα γυναικών Γ’ κατηγορίας  Τσιτσοπούλου Βάσια, Κουμερτά Κυριακή και Τριανταφύλλου Κωνσταντίνα ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την φετινή μας συμμετοχή. Προπονητές της ομάδας ήταν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κος Τσιτσόπουλος Μάκης και η κα Δήμου Μυρσίνη με βοηθό την κα Παπαδόγγονα Ράνια.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας!! Πάντα επιτυχίες!

  

  

  

  

  

  

 

 

Ζεστά χαμόγελα και πολλές σημαντικές παρουσίες σε μια ξεχωριστή βραδιά 

Παρόν ο Μέγας Αλέξανδρος στη βραδιά Ολυμπιονικών , Πρωταθλητών και Παραγόντων που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία. Σε γνωστό μπαρ της παραλιακής συναντήθηκε ο κόσμος της Γυμναστικής , διασκέδασε και χαλάρωσε από τους αγωνιστικούς ρυθμούς . Σαν Σύλλογος ανταλλάξαμε απόψεις , συζητήσαμε και ευχηθήκαμε ειδικά στους Πρωταθλητές μας Πάντα επιτυχίες !!!